Ga naar de inhoud

INTERNATIONALISERING / INTERNATIONALIZATION 24IB

over

Met de Regeling Internationalisering ontwerpsector ondersteunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie projecten die inhoudelijk bijdragen aan het ontwikkelen, profileren en versterken van de internationale positie van de hedendaagse creatieve industrie. lees meer op de website

U dient ingeschreven te zijn in het handelsregister van de Kamer van Koophandel op het moment dat u subsidie ontvangt.

Per regeling wordt gewerkt met een pool van adviseurs die op oproepbasis deelnemen aan de vergaderingen. Op basis van de aanvragen wordt gekeken welke expertise nodig is. Deze adviescommissie beoordeelt jouw aanvraag en brengt het advies uit aan het bestuur van het Stimuleringsfonds. Bekijk hier de samenstelling van de verschillende adviescommissies en hun overige functies.

aanvraagronde

24IB

deadline

Deze ronde staat open vanaf 29-03-2024 en je dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 01-10-2024 23:59

contact

Heeft u hulp nodig, bekijk de FAQ of neem, contact op met één van onze medewerkers via internationalisering@stimuleringsfonds.nl.

informatie

De beoordeling van aanvragen vindt plaats op basis van het reglement van de Regeling Internationalisering ontwerpsector (PDF). Zorg er daarom voor dat u goed op de hoogte bent van de voorwaarden, criteria en doelstellingen die hierin staan vermeld.

In de Leidraad voorbereiding subsidieaanvraag Internationalisering (PDF) vindt u handvatten en tips ter voorbereiding van een subsidieaanvraag bij het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Aan de hand hiervan kunt u een zo volledig mogelijke aanvraag opstellen. Zorg daarom dat u de leidraad goed leest voordat u een subsidieaanvraag opstelt.