Ga naar de inhoud

TALENTONTWIKKELING / TALENT DEVELOPMENT 24TB

over

Met de Regeling Talentontwikkeling ondersteunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie opkomende makers en ontwerpers in architectuur, digitale cultuur, vormgeving en crossovers daarmee. De talentontwikkelingsbeurs is in te zetten voor het verder versterken van het artistiek talent, de professionele praktijk en het cultureel ondernemerschap.

Met de Scout Nights in de Regeling Talentontwikkeling ondersteunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie opkomende makers en ontwerpers in architectuur, digitale cultuur, vormgeving en crossovers daarmee. De Scout Nights zijn voor makers en ontwerpers die een mbo-opleiding volgden of autodidact een ontwerppraktijk opbouwen. De talentontwikkelingsbeurs is in te zetten voor het verder versterken van het artistiek talent, de professionele praktijk en het cultureel ondernemerschap.

aanvraagronde

24TB

deadline

Deze ronde staat open vanaf 22-04-2024 en je dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 22-05-2024 23:59

contact

Is er iets niet duidelijk? Stel je vraag dan per e-mail aan Sharvin Ramjan, Maria van der Togt of Chloë Neeleman van team Talentontwikkeling.

informatie

Deze aanvraagronde staat alleen open voor aanvragers die zijn geselecteerd in ronde 1 van de Regeling Talentontwikkeling of tijdens een van de Scout Nights. Lees voordat je met je aanvraag begint de ‘Toelichting Ontwikkelplan’ goed door die je reeds per mail hebt ontvangen.