Ga naar de inhoud

ACTIVITEITENPROGRAMMAS / ACTIVITIES PROGRAMMES 23CA

over

Met de regelingen 1- en 2-jarig Activiteitenprogramma verstrekt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie subsidies aan culturele instellingen die een 1- of 2-jarig programma willen uitvoeren dat bijdraagt aan het bevorderen van hoogwaardige kwaliteit, ontwikkeling en professionalisering van de hedendaagse creatieve industrie binnen het Koninkrijk. [Lees meer op de website].

Om voor een bijdrage in aanmerking te komen moet een instelling of organisatie gevestigd zijn in een der landen van het Koninkrijk (Nederland, Aruba, Curaçao en Sint Maarten) en ingeschreven staan in het Handelsregister van het betreffende land.

Per regeling is een externe adviescommissie benoemd. Deze adviescommissie beoordeelt u aanvraag en brengt het advies uit aan het bestuur van het Stimuleringsfonds. U kunt de verschillende commissies hier vinden.

aanvraagronde

23CA

deadline

Deze ronde staat open vanaf 19-06-2023 en u dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 27-09-2023 23:59

contact

Heeft u hulp nodig, bekijk de FAQ, te vinden onder het vraagteken in de menubalk. Of neem, contact op met één van onze medewerkers:

Anouk Laverge (Coördinator Activiteitenprogramma's)
Anselm van Sintfiet (Coördinator)

informatie

Lees de Regeling 1- en 2-jarig activiteitenprogramma (PDF) goed door voordat u een subsidieaanvraag start. Hierin vindt u naast de specifieke doelstellingen en voorwaarden, de reglementen die formeel van toepassing zijn op het aanvragen, beoordelen, verlenen en vaststellen van een subsidie.