Ga naar de inhoud

DIGITALE CULTUUR / DIGITAL CULTURE 23DD

over

Met de Regeling Digitale cultuur ondersteunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie projecten die bijdragen aan de kwaliteit, ontwikkeling of verdieping van het vakgebied digitale cultuur.
lees meer op de website

U dient ingeschreven te zijn in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (of bij een van de Kamers van Koophandel die vallen binnen het Koninkrijk der Nederlanden).

Per regeling is een externe adviescommissie benoemd. Deze adviescommissie beoordeelt uw aanvraag en brengt het advies uit aan het bestuur van het Stimuleringsfonds. U kunt de verschillende commissies hier vinden.

aanvraagronde

23DD

deadline

Deze ronde staat open vanaf 17-08-2023 en u dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 11-10-2023 23:59

contact

Heeft u hulp nodig, bekijk de FAQ of neem, contact op met één van onze medewerkers via digitalecultuur@stimuleringsfonds.nl.

informatie

De beoordeling van aanvragen vindt plaats op basis van het reglement van de Regeling Digitale Cultuur (PDF). Zorg er daarom voor dat u goed op de hoogte bent van de voorwaarden, criteria en doelstellingen die hierin staan vermeld.

In de Leidraad voorbereiding subsidieaanvraag (PDF) vindt u handvatten en tips ter voorbereiding van een subsidieaanvraag bij het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Aan de hand hiervan kunt u een zo volledig mogelijke aanvraag opstellen. Zorg daarom dat u de leidraad goed leest voordat u een subsidieaanvraag opstelt.