Ga naar de inhoud

FESTIVALS 24FB

over

Met de regeling Festivals en publiekspresentaties ondersteunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie festivals die bijdragen aan het bevorderen van hoogwaardige kwaliteit, ontwikkeling en professionalisering van de hedendaagse Nederlandse architectuur, vormgeving en digitale cultuur en die de belangstelling voor deze disciplines stimuleren…lees meer op de website

U dient ingeschreven te zijn in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (of bij een van de Kamers van Koophandel die vallen binnen het Koninkrijk der Nederlanden).

Per regeling is een externe adviescommissie benoemd. Deze adviescommissie beoordeelt uw aanvraag en brengt het advies uit aan het bestuur van het Stimuleringsfonds.

aanvraagronde

24FB

deadline

Deze ronde staat open vanaf 18-03-2024 en je dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 23-10-2024 17:00

contact

Is er iets niet duidelijk? Stel je vraag dan per e-mail aan onze collega’s van de Regeling Festivals en publiekspresentaties. Je kan ook bellen met 010 436 16 00. Heb je een meer algemene vraag, bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.

informatie

De beoordeling van aanvragen vindt plaats op basis van het reglement van de Regeling Festivals en publiekpresentaties 2023-2024 (PDF). Zorg er daarom voor dat je goed op de hoogte bent van de voorwaarden, criteria en doelstellingen die hierin staan vermeld.

In de Leidraad voorbereiding subsidieaanvraag(PDF) vind je handvatten en tips ter voorbereiding van een subsidieaanvraag bij het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Aan de hand hiervan kun je je aanvraag opstellen. Zorg daarom dat je de handleiding goed leest voordat je een subsidieaanvraag opstelt.