Ga naar de inhoud

DIGITALE CULTUUR / DIGITAL CULTURE 24DC

over

Met de Regeling Digitale cultuur ondersteunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie projecten die bijdragen aan de kwaliteit, ontwikkeling of verdieping van het vakgebied digitale cultuur.
lees meer op de website

Je dient ingeschreven te zijn in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (of bij een van de Kamers van Koophandel die vallen binnen het Koninkrijk der Nederlanden).

Per regeling wordt gewerkt met een pool van adviseurs die op oproepbasis deelnemen aan de vergaderingen. Op basis van de aanvragen wordt gekeken welke expertise nodig is. Deze adviescommissie beoordeelt jouw aanvraag en brengt het advies uit aan het bestuur van het Stimuleringsfonds. Bekijk hier de samenstelling van de verschillende adviescommissies en hun overige functies.

aanvraagronde

24DC

deadline

Deze ronde staat open vanaf 18-04-2024 en je dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 10-09-2024 17:00

contact

Heeft u hulp nodig, bekijk de FAQ of neem, contact op met één van onze medewerkers via digitalecultuur@stimuleringsfonds.nl.

informatie

De beoordeling van aanvragen vindt plaats op basis van de Regeling Digitale cultuur (PDF). Zorg er daarom voor dat je goed op de hoogte bent van de voorwaarden, criteria en doelstellingen die hierin staan vermeld. In de Handleiding voorbereiding subsidieaanvraag Digitale cultuur (PDF) vind je handvatten en tips ter voorbereiding van een subsidieaanvraag bij het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Aan de hand hiervan kun je je aanvraag opstellen. Zorg daarom dat je de handleiding goed leest voordat je een subsidieaanvraag opstelt.