Ga naar de inhoud

VORMGEVING / DESIGN 23VD

over

Met de Regeling Vormgeving ondersteunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie projecten die bijdragen aan de kwaliteit, ontwikkeling of verdieping van het vakgebied vormgeving.
Lees meer op de website

Om een aanvraag in te dienen bij de Regeling Vormgeving dient u ingeschreven te zijn in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (of bij een van de Kamers van Koophandel die vallen binnen het Koninkrijk der Nederlanden).

Per regeling is een adviescommissie benoemd. Deze adviescommissie beoordeelt uw aanvraag op basis van de in de regeling beschreven criteria en brengt advies uit aan het bestuur van het Stimuleringsfonds. Bekijk hier de samenstelling van de adviescommissie Vormgeving.

aanvraagronde

23VD

deadline

Deze ronde staat open vanaf 17-08-2023 en u dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 11-10-2023 23:59

contact

Heeft u hulp nodig, bekijk de FAQ of neem, contact op met één van onze medewerkers via vormgeving@stimuleringsfonds.nl.

informatie

De beoordeling van aanvragen vindt plaats op basis van het reglement van de Regeling Vormgeving (PDF). Zorg er daarom voor dat u goed op de hoogte bent van de voorwaarden, criteria en doelstellingen die hierin staan vermeld.

In de Leidraad voorbereiding subsidieaanvraag (PDF) vindt u handvatten en tips ter voorbereiding van een subsidieaanvraag bij het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Aan de hand hiervan kunt u een zo volledig mogelijke aanvraag opstellen. Zorg daarom dat u de leidraad goed leest voordat u een subsidieaanvraag opstelt.