Ga naar de inhoud

VORMGEVING / DESIGN 24VC

over

Met de Regeling Vormgeving ondersteunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie projecten die bijdragen aan de kwaliteit, ontwikkeling of verdieping van het vakgebied vormgeving.
Lees meer op de website

Om een aanvraag in te dienen bij de Regeling Vormgeving dien je ingeschreven te zijn in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (of bij een van de Kamers van Koophandel die vallen binnen het Koninkrijk der Nederlanden).

Per regeling wordt gewerkt met een pool van adviseurs die op oproepbasis deelnemen aan de vergaderingen. Op basis van de aanvragen wordt gekeken welke expertise nodig is. Deze adviescommissie beoordeelt jouw aanvraag en brengt het advies uit aan het bestuur van het Stimuleringsfonds. Bekijk hier de samenstelling van de verschillende adviescommissies en hun overige functies.

aanvraagronde

24VC

deadline

Deze ronde staat open vanaf 11-05-2024 en je dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 24-09-2024 17:00

contact

Heeft u hulp nodig, bekijk de FAQ of neem, contact op met één van onze medewerkers via vormgeving@stimuleringsfonds.nl.

informatie

De beoordeling van aanvragen vindt plaats op basis van de Regeling Vormgeving (PDF). Zorg er daarom voor dat je goed op de hoogte bent van de voorwaarden, criteria en doelstellingen die hierin staan vermeld. In de Handleiding voorbereiding subsidieaanvraag Vormgeving (PDF) vind je handvatten en tips ter voorbereiding van een subsidieaanvraag bij het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Aan de hand hiervan kun je je aanvraag opstellen. Zorg daarom dat je de handleiding goed leest voordat je een subsidieaanvraag opstelt.