ACTIVITEITENPROGRAMMAS / ACTIVITIES PROGRAMMES 1-JARIG ACTIVITEITENPROGRAMMA 2021

Responsive image

over

Met de regelingen 1- en 2-jarig Activiteitenprogramma verstrekt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie subsidies aan culturele instellingen die een 1- of 2-jarig programma willen uitvoeren dat bijdraagt aan het bevorderen van hoogwaardige kwaliteit, ontwikkeling en professionalisering van de hedendaagse creatieve industrie binnen het Koninkrijk. [Lees meer op de website].

Om voor een bijdrage in aanmerking te komen moet een instelling of organisatie gevestigd zijn in een der landen van het Koninkrijk (Nederland, Aruba, Curaçao en Sint Maarten) en ingeschreven staan in het Handelsregister van het betreffende land.

Per regeling is een externe adviescommissie benoemd. Deze adviescommissie beoordeelt u aanvraag en brengt het advies uit aan het bestuur van het Stimuleringsfonds. U kunt de verschillende commissies hier vinden.

aanvraagronde

20CB

deadline

U kunt het online aanvraagformulier indienen tot 23.59 uur op de dag voorafgaand aan onderstaande datum. Nadrukkelijk advies is om dit eerder te doen.

Deze ronde staat open vanaf 18-08-2020 en u dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 01-10-2020

contact

Heeft u hulp nodig, bekijk de FAQ, te vinden onder het vraagteken in de menubalk. Of neem, contact op met onze medewerkers Anouk Laverge of Anselm van Sintfiet.

informatie

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie kent de Regeling 1- en 2-jarig Activiteitenprogramma (PDF) die van toepassing is op het aanvragen, beoordelen, verlenen en vaststellen van deze subsidie. Lees de Regeling 1- en 2-jarig Activiteitenprogramma (PDF) altijd goed door voordat u een subsidieaanvraag start.

Bij de inrichting van de begroting dient u zich te houden aan het model voor de activiteitenbegroting zoals gepubliceerd op onze website.