VORMGEVING / DESIGN 21VC

Responsive image

over

Met de Regeling Vormgeving ondersteunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie projecten die bijdragen aan de kwaliteit, ontwikkeling of verdieping van het vakgebied vormgeving.
lees meer op de website

U dient ingeschreven te zijn in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (of bij een van de Kamers van Koophandel die vallen binnen het Koninkrijk der Nederlanden).

Per regeling is een externe adviescommissie benoemd. Deze adviescommissie beoordeelt uw aanvraag en brengt het advies uit aan het bestuur van het Stimuleringsfonds. U kunt de verschillende commissies hier vinden.

aanvraagronde

21VC

deadline

U kunt het online aanvraagformulier indienen tot 23.59 uur op de dag voorafgaand aan onderstaande datum. Nadrukkelijk advies is om dit eerder te doen.

Deze ronde staat open vanaf 08-04-2021 en u dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 12-08-2021

contact

Heeft u hulp nodig, bekijk de FAQ, te vinden onder het vraagteken in de menubalk. Of neem, contact op met één van onze medewerkers:

Eva Roolker (Coördinator Vormgeving)
Annique Deneer (Stafmedewerker Vormgeving)
Lion Zeegers (Stafmedewerker Vormgeving)
Roxanne da Graca (Stafmedewerker Vormgeving)

informatie

Lees de Regeling Vormgeving (PDF) goed door voordat u een subsidieaanvraag start. Hierin vind u naast de specifieke doelstellingen en voorwaarden, de reglementen die formeel van toepassing zijn op het aanvragen, beoordelen, verlenen en vaststellen van een subsidie.