FESTIVALS 21FA

Responsive image

over

Met de Deelregeling Festivals ondersteunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie festivals die bijdragen aan het bevorderen van hoogwaardige kwaliteit, ontwikkeling en professionalisering van de hedendaagse Nederlandse architectuur, vormgeving en digitale cultuur en die de belangstelling voor deze disciplines stimuleren…lees meer op de website

U dient ingeschreven te zijn in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (of bij een van de Kamers van Koophandel die vallen binnen het Koninkrijk der Nederlanden).

Per regeling is een externe adviescommissie benoemd. Deze adviescommissie beoordeelt uw aanvraag en brengt het advies uit aan het bestuur van het Stimuleringsfonds. U kunt de verschillende commissies hier vinden.

aanvraagronde

21FA

deadline

U kunt het online aanvraagformulier indienen tot 23.59 uur op de dag voorafgaand aan onderstaande datum. Nadrukkelijk advies is om dit eerder te doen.

Deze ronde staat open vanaf 25-05-2021 en u dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 18-06-2021

contact

Heeft u hulp nodig, bekijk de FAQ, te vinden onder het vraagteken in de menubalk. Of neem, contact op met één van onze medewerkers:

Anouk Laverge (Coördinator Festivals)
Annique Deneer (Stafmedewerker Festivals)

informatie

Lees de Regeiing Festivals (PDF) goed door voordat u een subsidieaanvraag start. Hierin vindt u naast de specifieke doelstellingen en voorwaarden, de reglementen die formeel van toepassing zijn op het aanvragen, beoordelen, verlenen en vaststellen van een subsidie.