INTERNATIONALISERING / INTERNATIONALIZATION TIJDELIJKE PROCEDURE INTERNATIONAAL SAMENWERKEN

Responsive image

over

Met de Tijdelijke Procedure voor ondersteunen Internationaal Samenwerken ondersteunt het Stimuleringsfonds projecten die bijdragen aan het bevorderen van de internationale positie van de hedendaagse Nederlandse creatieve industrie... lees meer op de website

U dient ingeschreven te zijn in het handelsregister van de Kamer van Koophandel op het moment dat u subsidie ontvangt.

Per regeling is een externe adviescommissie benoemd. Deze adviescommissie beoordeelt uw aanvraag en brengt het advies uit aan het bestuur van het Stimuleringsfonds. U kunt de verschillende commissies hier vinden.

aanvraagronde

21IP

deadline

U kunt het online aanvraagformulier indienen tot 23.59 uur op de dag voorafgaand aan onderstaande datum. Nadrukkelijk advies is om dit eerder te doen.

Deze ronde staat open vanaf 04-01-2021 en u dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 01-07-2021

contact

Heeft u hulp nodig, bekijk de FAQ, te vinden onder het vraagteken in de menubalk. Of neem, contact op met één van onze medewerkers:

Roxanne Minten (Stafmedewerker Internationalisering)

informatie

Lees de Regeling Internationalisering (PDF) goed door voordat u een subsidieaanvraag start. Hierin vindt u naast de specifieke doelstellingen en voorwaarden, de reglementen die formeel van toepassing zijn op het aanvragen, beoordelen, verlenen en vaststellen van een subsidie.