EXPERIMENT 21EA

Responsive image

over

Met de Regeling Experiment ondersteunt het Stimuleringsfonds kleinschalig experiment-gedreven onderzoek binnen de creatieve industrie ... lees meer op de website

De aanvragende partij staat ingeschreven in het Handelsregister van de Nederlandse Kamer van Koophandel of bij een van de Kamers van Koophandel die vallen binnen het Koninkrijk der Nederlanden;

aanvraagronde

21EA

deadline

U kunt het online aanvraagformulier indienen tot 23.59 uur op de dag voorafgaand aan onderstaande datum. Nadrukkelijk advies is om dit eerder te doen.

Deze ronde staat open vanaf 01-02-2021 en u dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 22-04-2021

contact

Heeft u hulp nodig, bekijk de FAQ, te vinden onder het vraagteken in de menubalk. Of neem contact op met Gabriella Fiorentini (Coordinator Experiment)

informatie

Lees de Regeling Experiment (PDF) goed door voordat u een subsidieaanvraag start. Hierin vind u naast de specifieke doelstellingen en voorwaarden, de reglementen die formeel van toepassing zijn op het aanvragen, beoordelen, verlenen en vaststellen van een subsidie.

Aanvragen kan op elk moment vanaf 01-02-2021, er is dus geen deadline. Subsidieaanvragen worden behandeld op volgorde van indienen. Het eerste tijdvak sluit uiterlijk 16-06-2021, tenzij het subsidieplafond van € 250.000 eerder wordt overschreden, dan sluit de regeling per direct en worden eventueel later ingediende voorstellen niet meer in behandeling genomen.