VOUCHERS OPSTARTSUBSIDIE PRACHTIGE PRODUCTIELANDSCHAPPEN

Responsive image

over

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie kent een verkorte procedure voor makers die zijn uitgenodigd door een buitenlandse culturele instelling of organisatie voor een presentatie in het buitenland die op korte termijn plaatsvindt.

Procedure

  • u kunt vanaf 4 maanden tot één maand voor aanvang van de presentatie aanvragen (6 maanden voor Actieagenda Internationaal);
  • de behandeltermijn van een aanvraag bedraagt maximaal 5 weken;
  • Tot het einde van de looptijd van de ronde mag er per aanvrager 1 voucher worden toegekend;
  • de subsidieperiode is maximaal 4 maanden.


U dient ingeschreven te zijn in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (of bij een van de Kamers van Koophandel die vallen binnen het Koninkrijk der Nederlanden).

aanvraagronde

21VR.09

deadline

U kunt het online aanvraagformulier indienen tot 23.59 uur op de dag voorafgaand aan onderstaande datum. Nadrukkelijk advies is om dit eerder te doen.

Deze ronde staat open vanaf 01-04-2021 en u dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 01-07-2021

contact

Heeft u hulp nodig, bekijk de FAQ, te vinden onder het vraagteken in de menubalk.
Of neem, contact op met Martijn Kerkmeijer.

informatie

Aanvragen voor een opstartsubsidie kan op elk moment vanaf 1 april t/m 30 juni 2021.

Subsidieaanvragen worden behandeld op volgorde van indienen. Het moment van indienen van een volledige aanvraag is daarbij leidend. Het fonds stelt een budget beschikbaar voor ondersteunen van maximaal 16 voorstellen voor een opstartsubsidie.

Als de 16 voorstellen geselecteerd zijn, dan sluit de regeling per direct en worden eventueel later ingediende voorstellen niet meer in behandeling genomen.