OPEN OPROEPEN / OPEN CALLS ANDERS WERKEN AAN STAD DORP EN LAND

Responsive image

over

Open Oproepen worden uitgeschreven om specifieke opgaven te agenderen en om ontwerpers te betrekken bij deze actuele opgaven in de diverse werkterreinen binnen het fonds…lees meer over alle openstaande open oproepen op de website.

U dient ingeschreven te zijn in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (of een buitenlands equivalent hiervan) op het moment dat u subsidie ontvangt.

Per regeling is een externe adviescommissie benoemd. Deze adviescommissie beoordeelt uw aanvraag en brengt het advies uit aan het bestuur van het Stimuleringsfonds. U kunt de verschillende commissies hier vinden.

aanvraagronde

19OC.28

deadline

U kunt het online aanvraagformulier indienen tot 23.59 uur op de dag voorafgaand aan onderstaande datum. Nadrukkelijk advies is om dit eerder te doen.

Deze ronde staat open vanaf 08-11-2019 en u dient de aanvraag te hebben verstuurd vóór 11-03-2020

contact

Nazanin Hedayati

U kunt tot uiterlijk 2 weken voor de sluitingsdatum uw conceptaanvraag of projectplan ter advies voorleggen aan Nazanin Hedayati.

Uw definitieve aanvraag is niet zichtbaar voor de fondsmedewerkers tot het moment dat u uw aanvraag heeft ingediend.

informatie

Voor vragen over de Open Oproep en de procedure kunt u contact opnemen met Nazanin Hedayati, 010-4361600, n.hedayati@stimuleringsfonds.nl.